Αρχικά, ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επέτειο του έπους του Γουέμπλεϊ: «Συμπληρώνονται σήμερα 52 χρόνια από την ημέρα του τελικού στο Γουέμπλεϊ το 1971. Από τη μεγάλη μέρα υπερηφάνειας. Πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο ο παναθηναϊκός και το πλησίασε με τις προκρίσεις στα ημιτελικά. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν το πλησίασε, μόνο ο Παναθηναϊκός. Ήταν μοναδικές στιγμές, όπως και αυτές που έκανε αργότερα η ομάδα. Δεν μπορεί άλλη ελληνική ομάδα να το πετύχει αυτό, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ημέρα δόξας και υπερηφάνειας για τους φίλους του Παναθηναϊκού».

Για την αποχώρηση Σάρλια: «Γίνονταν διαπραγματεύσεις, ο παίκτης απαιτούσε διπλασιασμό αποδοχών. Τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός ούτως η άλλως θα πάρει στόπερ που θα είναι εν δυνάμει βασικός. Αν έμενε ο Σάρλια, θα υπολογιζόταν ως τέταρτος. Φέτος ήταν τίμιος, αλλά για το 4ο στόπερ δε δίνεις τόσα χρήματα».

Για τη συνέχεια στην ενίσχυση: «Εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή με τον Πούγγουρα, ο οποίος θέλει να παίζει περισσότερο, ο Παναθηναϊκός θα πάει για ένα στόπερ εν δυνάμει βασικό και για μια εναλλακτική λύση. Τουλάχιστον ο ένας θα έχει έρθει μέχρι να φύγει η ομάδα για εξωτερικό στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα η ομάδα κοιτάζει για αντικαταστάτη του Κουρμπέλη και για παίκτη στο 10. Για τη θέση του αριστερού μπακ θα δούμε τι θα γίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube