Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπορεί να βρει καλύτερο στα λεφτά του Σάρλια ο Παναθηναϊκός – Δεν ισχύει για Χαζίζα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις υπέρογκες απαιτήσεις του Σάρλια και την ευκαιρία του Παναθηναϊκού να αναβαθμίσει τα στόπερ του, ενώ τόνισε πως δεν «παίζει» του Χαζίζα.

Τη δυνατότητα να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό καλύτερου Ζβόνιμιρ Σάρλια, με τα ίδια λεφτά που ζητούσε ο Κροάτης στόπερ και να φτιάξει μια δυνατή τριάδα έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν αλλάζει κάτι μετά την φυγή του Σάρλια, ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε για εν δυνάμει βασικό στόπερ, τώρα θα πάρει κι έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι, με τα λεφτά που ζητούσε ο Σάρλια, μπορούν να βρουν έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Με τον Πούγγουρα δεν έχει γίνει κουβέντα, γιατί αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι θέλει να παίζει. Η απόκτηση δυο χαφ κι ενός στόπερ παραμένουν οι προτεραιότητες για το καλοκαίρι, απλά τώρα θα έρθει άλλος ένας παίκτης. Στην διάρκεια του καλοκαιριού θα καλυφθούν κι άλλες θέσεις όπως του δεξιού μπακ, αριστερά είναι ανοιχτό λόγω του Γκάνεα. Βέβαια, πέρυσι πρώτη μεταγραφή ήταν ο Λοντίγκιν, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να μην είναι προτεραιότητα αλλά να πάει καλά και να κλείσει. Βοηθάει πολύ η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου, στόχος είναι να έχουν έρθει κάποιοι παίκτες μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία αλλά κυρίως να έχει λύσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα πρώτα ματς στα προκριματικά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» κρατάει μυστικότητα για τις μεταγραφές αλλά δεδομένα δεν ισχύει το όνομα του Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα, αφού έχει ήδη έξι εξτρέμ στο ρόστερ του.

Ο Νικολογιάννης εξέφρασε την άποψη πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει κι άλλον ένα παίκτη για 6-8, αλλά δεν βλέπει να γίνεται κίνηση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

x