Νίκη που δείχνει χαρακτήρα και… ανθεκτικότητα στο ξύλο ήταν αυτή του Παναθηναϊκού στη Λαμία, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια καρυδάτη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Έφαγε πολύ ξύλο, όπως είχε συμβεί και στο ματς με τον Αστέρα. Και ο διαιτητής Φωτιάς το ανέχτηκε. Σε κάποιες φάσεις δεν έδινε ούτε φάουλ, όχι κίτρινη ή κόκκινη, ενώ έπρεπε να αποβάλει τον Μπεχαράνο. Η ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε να είχε καθαρίσει από εκεί το παιχνίδι», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο Νίκος Νταμπίζας σε τηλεοπτική εκπομπή. «Είναι κρίμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όπως ο Νταμπίζας, που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό ως τεχνικός διευθυντής, να λέει ότι είναι ένα παιχνίδι επαφών. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που είπε. Ο Τσέριν έπαθε διάσειση, ο Ιωαννίδης κάταγμα στη μύτη, τι να πούμε… Δεν μπορεί να έχουν πάει παίκτες στο νοσοκομείο και να λέμε ότι είναι άθλημα επαφών», υπογράμμισε.

Όσο για τους τραυματίες; «Δυστυχώς ο Τρουιγέ μάλλον έχει πάθει χιαστό και αν επιβεβαιωθεί θα χάσει όλη τη σεζόν. Θα δούμε τις επόμενες ώρες για τους υπόλοιπους τραυματίες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Παλάσιος θα είναι οκ για τον Άρη, ο Αϊτόρ είναι αμφίβολος και αν δεν κάνει προπόνηση ως Πέμπτη-Παρασκευή δύσκολα θα παίξει. Ο Τσέριν θα είναι εντάξει, ο Ιωαννίδης δεν αναμένεται να παίξει την Κυριακή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube