«Η διακοπή έκανε καλό του Παναθηναϊκού γιατί δούλεψε πάνω στο 4-3-3. Με τρία χαφ έχει μεγαλύτερη ισορροπία και αμυντικά και επιθετικά και κυρίως όταν τα χαφ είναι ο Βιγιαφάνιες και ο Μαουρίσιο. Ο πρώτος αποδεικνύεται κομβικός από όταν μπήκε στην ομάδα, ενώ και ο δεύτερος έδειξε την ποιότητά του δημιουργικά χθες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς, με τον Πέρεθ ξεκούραστο. Είναι καλό ότι παίρνει πράγματα από παίκτες που θεωρούνταν τελειωμένοι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μακέντα είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους την θέση του φορ στο «τριφύλλι», ενώ έκανε ειδική μνεία στην απόδοση των Αϊτόρ και Αλεξανδρόπουλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τέλος ο Νικολογιάννης τόνισε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο την Τετάρτη θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι ουδείς εκ των τραυματιών δεν αναμένεται να παίξει στο ματς του Κυπέλλου, με την επιστροφή τους να αναμένεται κόντρα στην ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο μόνο για τον Σένκεφελντ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube