Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Θετική διάθεση με Χουάνκαρ, αλλά και… απόσταση

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν ότι ακόμα δεν έχουν κάνει πρόταση στον Χουάνκαρ, με τις δύο πλευρές να έχουν επιθυμία για εκ νέου συνεργασία αλλά και απόσταση. Καμία ενόχληση από Ανόρθωση για Σάντσες.

Καμία πρόταση στον Χουάνκαρ, αλλά ούτε και στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, δεν έχει γίνει ακόμα από πλευράς Παναθηναϊκού παρότι φυσικά θα κατατεθούν και στους δύο προσφορές σύντομα.

Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό ακραίο αμυντικό δε, για τον οποίο υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα, από το «τριφύλλι» ξεκαθάριζαν πως σαφώς και υπάρχει θετική διάθεση και από την ομάδα αλλά και από τον ίδιο. Ωστόσο, μέχρι οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν υπάρχει απόσταση

Ενώ πρόσθεταν πως, το μόνο που υπήρξε πριν από τρεις εβδομάδες ήταν μια διερεύνηση προθέσεων, σε μια κουβέντα ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπό του.

Τίποτα και με Σάντσες
Επίσης στον Παναθηναϊκό επισήμαιναν ότι δεν υπάρχει καμία κρούση από την Ανόρθωση ούτε για τον Φακούντο Σάντσες, στην παρούσα φάση.

Αναφέροντας παράλληλα πως αν οι Κύπριοι σκοπεύουν να το κάνουν αυτό είναι δικό τους θέμα, αλλά στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έχει φτάσει τίποτα ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x