Για το θέμα κεντρικού αμυντικού, αλλά και για το αυριανό φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι αύριο, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Θα είναι διαθέσιμος πιθανότατα ο Σένκεφελντ, όχι οι Ιωαννίδης και Τσέριν που έχουν χάσει προπονήσεις. Πιστεύω θα δούμε μια ενδεκάδα που θα είναι κοντά σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και στην πορεία θα γίνουν αλλαγές. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο το πρωί ηλεκτρονικά».

Για τη μεταγραφή στόπερ: «Το θέμα που καίει όλους είναι αυτό του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ, κάτι που έχω επαναλάβει, αλλά δε σου πάνε και όλα όπως θες εσύ. Η περίπτωση του χαφ με τον Βιλένα πήγε καλά, η αυτή του αριστερού μπακ με τον Μλαντένοβιτς, αλλά και του δεκαριού με τον Τζούριτσιτς. Αυτή του στόπερ δεν έχει πάει καλά. Θα πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης. Το ποιος θα είναι μπορεί να το ξέρουμε μέχρι αύριο. Είμαστε στην τελική φάση και θα μάθουμε. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με όλα όσα έχουν γραφτεί».

Για τα όσα γράφτηκαν για τον Βέλεθ: «Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ίδιο να επιστρέψει, αλλά δεν προχώρησε κάτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας