Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντικότερη από κάθε μεταγραφή η αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέδειξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό, η αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» στάθηκε αρχικά στο μείζον ζήτημα της απόκτησης στόπερ αλλά και την περίπτωση του Γιακούμπ Μπράμπετς λέγοντας:

«O Άρης επισήμως έχει πει ότι ο Μπράμπετς δεν πωλείται. Πιθανότατα αν είχε βρει ο Άρης στόπερ για να τον αντικαταστήσει, ο Παναθηναϊκός θα τον έπαιρνε. Δεν λέμε ότι είναι προχωρημένο και για αυτό είναι λίγες οι πιθανότητες ανατροπής. Σε περίπτωση που δεν γίνει ανατροπή, υπάρχει σε προχωρημένο στάδιο άλλη περίπτωση στόπερ που λογικά θα τελειώσει τις επόμενες ώρες».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα δύο φιλικά με τη Ντνίπρο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που θα έχει για τον σύλλογο μελλοντικά, η αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ: «Eίναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό το ότι αναδιοργανώνεται το τμήμα σκάουτινγκ. Θα ανέβει το επίπεδο και πιθανότατα να έρθει νέος κόσμος για το συγκεκριμένο τμήμα. Οι άνθρωποι αυτοί θα ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να βλέπουν παίκτες. Η συγκεκριμένη κίνηση για το πρεστίζ του συλλόγου, μπορεί να έχει και μεγαλύτερη αξία από οποιαδήποτε μεταγραφή».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x