Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη εβδομάδα, αφού έχει δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό και μεσοβδόμαδα τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι μία εβδομάδα που μπορεί να τη θυμόμαστε κατά τη διάρκεια της σεζόν, είτε πάει καλά είτε άσχημα, και στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να του στοιχίσει. Στο πρωτάθλημα, αν μείνει πίσω, θα πρέπει να καλύψει μία μικρή διαφορά μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας για να φτάσει στη νίκη, που του έχει τονίσει πολλές φορές στις προπονήσεις ο Τερίμ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μία νέα αρχή και ψάχνει μία νίκη σε ένα μεγάλο ματς και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο Τερίμ, ο οποίος μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και κανείς δεν μπορεί να περιμένει κάτι για το αρχικό σχήμα», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για το αρχικό σχήμα και για τα ματς που ακολουθούν

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ