Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θα παίξει για τη νίκη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και άφησε ανοιχτό αν θα είναι βασικός ο Ιωαννίδης.

Με προσανατολισμό τη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, που ο χαμένος δεν χάνεται μεν, αλλά ο νικητής κερδίζει πολλά και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη υπόθεση να μη χάσει, αν και δεν θα παραταχθεί με στόχο αυτό, αλλά για τη νίκη», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Ο Λοντίγκιν έχει προβάδισμα στο τέρμα, Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ στα στόπερ θα δούμε λογικά τον Ούγκο και τον Γεντβάι. Στο κέντρο λογικό θα δούμε Αράο, Κώτσιρα και Μπακασέτα. Στην κορυφή ο Ιωαννίδης έχει μεν ακολουθήσει την αποστολή, αλλά ίσως να γίνει μια συντήρηση στον Έλληνα φορ, αφού ακολουθούν η ρεβάνς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό».

Τέλος για τα σενάρια από Μεξικό για τον Παλάσιος είπε πως «… έχει δεχτεί μια ζεστή προσέγγιση, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πρόταση στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος πάντως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει δικαίωμα ακόμη και να υπογράψει από τώρα για το τέλος της σεζόν σε άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x