Τα… παρελκόμενα ενδεχόμενου «διπλού» του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ αλλά και την δυνατότητα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή θα δείξει με αυτό ότι μπορεί και μακριά από τη Λεωφόρο, φέτος, είναι διαφορετική η κατάσταση. Ακόμα και με νίκη επί του ΠΑΟΚ βέβαια δεν θα έχει κάνει τίποτα αν πάει και χάσει από τη Λαμία. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο πάντως. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι ότι χωρίς να παίζει καλά έχει καταφέρει και παίρνει αποτελέσματα. Έχει μεγάλα περιθώρια να παίξει πολύ καλύτερα, δεν έχουν μπει ακόμα πολλοί βασικοί του παίκτες. Ο Μπερνάρ, ο Βέρμπιτς, ή ο Σπόραρ δεν έχει ενταχθεί στο 100%», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε την δυσμενή παράδοση του «τριφυλλιού» στην Τούμπα που έχει έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες μετά την τελευταία του νίκη εκεί.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Kώτσιρας ένιωσε βαρύ το πόδι του και θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα, που θα επιτρέψει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Και αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση των «πράσινων» στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, σήμερα το βράδυ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube