Ελλάδα

Παναθηναϊκός: «Ναι» στο Μητρώο, «όχι» στις αγωνιστικές κυρώσεις-Υπέρ για την αναστολή πρωταθλημάτων

Υπέρ του νόμου εγγραφής ομάδων στο Μητρώο παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός μέσω του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στη ΓΣ της ΕΠΟ, αλλά όχι και στις αγωνιστικές κυρώσεις για τους συλλόγους που δεν εγγράφονται.

Υπέρ της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τάχθηκε ο Παναθηναϊκός διά στόματος του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, Μάνου Μαυροκουκουλάκη στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Το υψηλόβαθμό στέλεχος έλαβε τον λόγο στη διαδικασία αμέσως μετά την αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου και παράλληλα εξέφρασε τη θέση του «τριφυλλιού» για τον νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη για την εγγραφή των συλλόγων στο Μητρώο.

Ο Παναθηναϊκός είναι θετικός, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι είναι κατά οποιαδήποτε αγωνιστικής κύρωσης για τα σωματεία που δεν καταφέρουν να εγγραφούν, όπως δηλαδή προβλέπεται από τον νόμο του υπουργείου.

«Σαν Παναθηναϊκός είμαστε θετικοί στο Μητρώο, βάζει μία τάξη στο αθλητικό τοπίο. Διαφωνούμε όμως με τις συνέπειες μη εγγραφής, οι οποίες θα έπρεπε να είναι οικονομικές αλλά όχι αγωνιστικές. Αν υπάρξει ψηφοφορία αργότερα για αναστολή πρωταθλημάτων, ψηφίζουμε ναι», είπε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x