Να αποτελέσει την τρίτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην επίθεση του Παναθηναϊκού μπορεί ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, σύμφωνα με όσα έδειξε χθες απέναντι στην Βικτόρια, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βικτόρια. Πρέπει να σταθούμε στην επιστροφή των τραυματιών και σε κάποια στοιχεία παικτών που είδαμε πρώτη φορά. Για παράδειγμα ο Γερεμέγεφ σκόραρε και είναι φανερό ότι το παιδί αυτό το έχει το γκολ. Είναι μια εμφάνιση που δείχνει ότι μπορεί να μείνει στον Παναθηναϊκό ως μια τρίτη λύση και βλέπουμε. Από τους τραυματίες μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο Αϊτόρ, που μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο, μου φάνηκε σαν να μην πέρασε καμία μέρα από τον τραυματισμό του. Ο Ζέκα είναι λογικό να είναι πιο πολύ επηρεασμένος γιατί έχει κάνει δύο χιαστούς, αλλά επειδή και αυτός θέλει να βοηθήσει κι έχει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, όσο περνάει ο καιρός θα ετοιμάζεται κι αυτός. Είναι πολύ καλό ότι επέστρεψε και ο Φρόκου, είναι από τα μεγάλα ταλέντα της Ακαδημίας κι αν δεν ήταν ο περυσινός τραυματισμός θα έπαιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον Τρουιγiέ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι o Γάλλος μέσος του «τριφυλλιού» έχει μια ενόχληση στο γόνατο και για αυτό κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι από το επόμενο φιλικό, οι νεαροί σε ηλικία παίκτες που είναι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού λογικά δεν θα έχουν τόσες ευκαιρίες, λόγω της ενσωμάτωσης των διεθνών και του ότι ο Γιοβάνοβιτς θα θέλει να μοντάρει την 11άδα ενόψει Ντνίπρο.

Ενώ μιλώντας για τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς των «πράσινων» σημείωσε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν 25/7 και 1/8, στις 8 ώρα Σλοβακίας και 8:30 στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 800 εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο