Stoiximan Super League

Οι πρώτες παρατηρήσεις του Γιοβάνοβιτς και ο... on fire Ιωαννίδης!

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ, τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το χατ τρικ του Έλληνα φορ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Με παρατηρήσεις Γιοβάνοβιτς και «καυτό» Ιωαννίδη η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθησε άσκηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας. Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Πράσινοι: Ζέκα, Μαντσίνι, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Καλοσκάμης
Λαχανί: Ιωαννίδης, Τρουγιέ, Καμπετσής, Ρούμπεν, Σιδεράς, Βαγιαννίδης,
Ροζ: Φρόκου, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μπιλάλ.

Φικάι και Κάτρης είχαν τον ρόλο μπαλαντέρ με μοβ φανέλα και στη συνέχεια άλλαξαν με Μπιλάλ, Καλοσκάμη.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και ο Χρήστος Κόντης έδιναν συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, να αλλάζουν πλευρές και να είναι ήρεμοι στην οργάνωσή τους.

Πήρε «φωτιά» ο Ιωαννίδης


Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο δεύτερο γήπεδο του προπονητικού κέντρου του Μπαντ Έρλαχ για να δουλέψουν στην κατοχή και το πρέσινγκ. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπρεπε να σκοράρουν σε τέσσερις εστίες (σε δυο η κάθε μια), τις οποίες υπερασπίζονταν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος και Μαργκόνο.



Ροζ: Τσόκαϊ, Σιδεράς, Ζέκα, Βαγιαννίδης, Κάτρης, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Μαντσίνι, Φρόκου, Μπιλάλ.
Πράσινοι: Χουάνκαρ, Γερεμέγιεφ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Παλάσιος, Τρουιγιέ, Φικάι, Καλοσκάμης, Ρούμπεν, Καμπετσής.
Μάλιστα, στα μισά του προγράμματος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το διέκοψε για να κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές. «Μπορείτε να παίξετε καλύτερα. Θα τελειώσει η προπόνηση και κάποιοι από εσάς δεν θα έχετε ακουμπήσει την μπάλα. Κάποιοι δεν έχετε πάει καν να ακουμπήσετε την μπάλα (το είπε συνολικά τρεις φορές). Πρέπει να έχετε σωστές επιλογές, αν δεν μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια κοντά, αλλάξτε παιχνίδι, αλλά πάρτε τις σωστές αποφάσεις», ήταν κάποια από τα λόγια του Σέρβου προπονητή.

Μετά τις παρατηρήσεις οι παίκτες... ανέβασαν στροφές και έβγαλαν ωραία πράγματα στο χορτάρι με διαρκές πρέσινγκ και όμορφες εκτελέσεις. Οι ροζ επικράτησαν 10-3 με τον Φώτη Ιωαννίδη να βάζει τρια γκολ, ενώ δυο φορές σκόραρε ο Μπιλάλ.


Σέντρες και τελειώματα


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όσοι έπαιξαν για 50 λεπτά στο φιλικό με τη Βίενερ Βικτόρια έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι έμειναν για τελειώματα. Από τον κεντρικό άξονα οι Ζέκα και Φρόκου εναλλάξ έστελναν με βαθιά 30άρα μπαλιά προς την πλευρά στον Βαγιαννίδη ή τον Φικάι. Οι ακραιοι μπάκ έβγαζαν σέντρα για να γίνουν τελειώματα από τους Μπιλάλ, Καμπετσή, Κάτρη, Καλοσκάμη και Σιδερά. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ έκανε κάθετη κίνηση, έπαιζε ένα-δύο και σούταρε από το όριο της περιοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x