Στην απόδοση των «παλιών» του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή τους στη νίκη με ανατροπή επί της Λαμίας (1-3).

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Χατζηγιοβάνης είχε πολύ κακή εικόνα, όπως και ο Βιτάλ. Μπήκε ο Αϊτόρ και έβγαλε μια ζωντάνια. Το ματς το πήραν οι παλιοί με τον Λούντκβιστ. Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να παίξει με 4-3-3 βγήκε, με τον Βιγιαφάνιες και τον Μαουρίσιο να δίνουν πολύτιμες λύσεις. Ο Αργεντινός ήταν πολύ καλός, ο Μαουρίσιο έδειξε πως έχει το γκολ περισσότερο από κάθε άλλον μέσο, ενώ ο Μακέντα έδωσε πολύτιμη βοήθεια από τη θέση του σέντερ φορ», ανέφερε.

Πρόσθεσε, δε, πως «... το 4-3-3 είναι ένα σύστημα που μπορούμε να δούμε σε κάποια ματς και το έχει δουλέψει ο Γιοβάνοβιτς».

Όσο για τους τραυματίες, είπε: «Ο Καρλίτος μάλλον έχει αποφύγει τη θλάση και ο Λούντβκιστ έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Είναι αμφίβολοι και οι δύο με Παναιτωλικό, αλλά θα είναι έτοιμοι λογικά για τη συνέχεια».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube