«Σφήνα» για την απόκτηση του Μπερνάρ, προτού αυτός υπογράψει στον Παναθηναϊκό, επιχείρησαν να μπουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για τον Μπερνάρ, υπήρξαν συγκεκριμένες ενοχλήσεις στην πλευρά του παίκτη, αλλά ο ήταν ήδη προχωρημένες οι επαφές του με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος είχε πάρει τις αποφάσεις του», ανέφερε.

Σχετικά με τη μεγάλη κουβέντα για το πού θα παίζει ο Μπερνάρ, είπε: «Η θέση του στα περισσότερα παιχνίδια είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά έχει κάνει κουβέντα με τον Γιοβάνοβιτς και μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Θέλει και ο ίδιος να παίξει γιατί, γιατί έχει τα στοιχεία και ο προπονητής τον προορίζει για τη θέση πίσω από τον Σπόραρ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τρεξίματα, έχει ενέργεια, έχει κάθετη πάσα και σκοράρει. Πιθανολογώ πως μπορεί να είναι στην αποστολή για ΟΦΗ, αλλά θεωρώ δεδομένο πως θα παίξει με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις; «Το πλάνο του προπονητή είναι να αποκτηθεί ένα οκτάρι. Μην περιμένει ο κόσμος να έρθει ένα όνομα ανάλογο του Μπερνάρ, αλλά θα είναι ένας καλός παίκτης που θα δώσει λύσεις στην ομάδα. Πλάνο για απόκτηση άλλου στόπερ ή επιθετικού δεν υπάρχει. Για φορ υπάρχουν ο Σπόραρ, ο Ιωαννίδης κι εκεί μπορούν να βοηθήσουν ο Βέρμπιτς ή και ο Παλάσιος. Στόπερ θα αποκτηθεί μόνο αν φύγει κάποιος, γιατί υπάρχουν τέσσερις στόπερ και η λύση του Κουρμπέλη», τόνισε.

Για τον Αλεξανδρόπουλο είπε: «Δεν νομίζω να ευοδωθεί το ενδιαφέρον της Βερόνα. Ακούγεται για τη Σπόρτινγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετος πως δεν τον δίνει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ. Αν παραχωρηθεί, θα αποκτηθεί άλλος παίκτης στη θέση του».

Τέλος, σημείωσε πως «… δεν είναι υπέρ του Μάγκνουσον οι πιθανότητες να προλάβει τον ΟΦΗ. Ο Σένκεφελντ θέλει 2-3 εβδομάδες ακόμη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube