Το πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, ίσως και για το ελληνικό πρωτάθλημα, φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα. Ο Μπερνάρ είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:00 με πτήση της Emirates από το Ντουμπάι και η άφιξή του έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Μάλιστα δεν αποκλείεται αρκετοί εξ αυτών να μεταβούν στο αεροδρόμιο για υποδοχή.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με τη σπουδαία καριέρα θα ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα στο ρόστερ των «πράσινων» και θα αποτελέσει ένα ακόμη σπουδαίο όπλο στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι πληροφορίες, που δεν έχουν πάντως επιβεβαιωθεί, μιλούν για διετές συμβόλαιο με τον 29χρονο άσο που αποχώρησε από την Σάρτζα των Εμιράτων.

Ο 14 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Έβερτον και Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, αλλά παρότι έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την αραβική ομάδα θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να κριθεί έτοιμος να αγωνιστεί από τον Σέρβο τεχνικό. Συνεπώς είναι μάλλον απίθανο να τον δούμε να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ενώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και κάποιας συμπληρωματικής κίνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x