Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα χρόνια ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει ουσιαστική συμφωνία σε όλα με τον Άρη για την μεταγραφή του.

Ο Μαντσίνι μέσα στην ημέρα θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία για την χρησιμοποίησή του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή έχει παίξει και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη, αλλά και οι επιδέξιοι ελιγμοί στις διαπραγματεύσεις από τον Παναθηναϊκο. Ο Μαντσίνι ήθελε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η… μετακίνηση αυτή και προς την ολοκλήρωσή της πίεσε και αυτός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube