Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Θίχτηκε ο εγωισμός των παικτών του Παναθηναϊκού – Βουνό η πρόκριση αλλά υπάρχει πίστη

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις δυσκολίες του ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην πίστη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για πρόκριση, καθώς και στην 11άδα που θα δούμε στη Λεωφόρο.

Τις δυσκολίες της πρόκρισης απέναντι στον ΠΑΟΚ και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέρουν πολύ καλά τι λάθη έκαναν στα τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, λάθη που δεν συνηθίζουν να κάνουν. Έχει θιχτεί ο εγωισμός τους από τα πέντε γκολ που τους έβαλε ο ΠΑΟΚ. Έχουν σαν οδηγό το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα και θέλουν πάρα πολύ να κάνουν την ανατροπή. Το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει, άρα και ένα 3-1 μπορεί να στείλει το ματς στην παράταση. Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να είναι κόμπακτ και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα βρει. Υπάρχει πίστη για την πρόκριση στην ομάδα, ξέρουν ότι έχουν να ανέβουν ένα βουνό, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει την προσπάθειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την 11άδα του «τριφυλλιού» στην αυριανή ρεβάνς με τον «δικέφαλο του Βορρά», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι «ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα αφού παίζει στα ματς Κυπέλλου, ο Πούχατς αντί του Χουάνκαρ, ενώ αν είναι οκ ο Πούγγουρας θα παίξει με τον Σάρλια, αλλιώς θα πάει εκεί ένας εκ των Σάντσες ή Κουρμπέλη. Αν παίξει στα στόπερ ο Κουρμπέλης, τότε πιθανώς να αγωνιστεί στο κέντρο ο Τσόκαϊ, μαζί με τους Ρούμπεν και Τσέριν. Μπροστά θα δούμε Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ».

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι, με την απόκτηση των Μαντσίνι-Κλεϊνχέισλερ και έχοντας ήδη τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Μπερνάρ, ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως είναι σχεδόν καλυμμένος στις θέσεις των εξτρέμ, αλλά δεν απέκλεισε ο Παναθηναϊκός να κάνει και άλλη μεταγραφή σε κάποια θέση, μέχρι την Δευτέρα.

Ενώ επανέλαβε πως ο Μαντσίνι ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος των «πράσινων» και του προπονητή τους, εξηγώντας τους λόγους που η μεταγραφή του δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x