Την γνώμη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δυναμώσει τον άξονά του ανεξάρτητα του τι θα γίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το θέμα του Κουρμπέλη μέχρι αύριο θα έχει εξέλιξη. Τα δεδομένα τα ξέρουμε, φαίνεται πως η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει μια πολύ καλή προσφορά στον παίκτη που φτάνει το ένα εκατομμύριο ετησίως, ο Παναθηναϊκός επίσης έχει καταθέσει μια προσφορά με λίγο περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει. Είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι η τουρκική ομάδα, αλλά η τότε πρότασή της είχε απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι αύριο το αργότερο θα ξέρουμε αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν μείνει ο Κουρμπέλης, προτεραιότητα του Παναθηναϊκού θα είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τις θέσεις 8-10, αν φύγει είναι δεδομένη η απόκτηση ενός βασικού για την θέση του. Για εμένα, χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση στα χαφ, ακόμα κι αν μείνει δηλαδή να έρθει ένας ακόμα παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Λινγκρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού υπενθύμισε ότι η Σλάβια Πράγας κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο, με το «τριφύλλι» να κάνει προσπάθεια απόκτησής και τον Γενάρη ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι ένας παίκτης που έχει τα νούμερα και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις μπροστά.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε σίγουρη την απόκτηση, δεξιού, αριστερού μπακ αλλά και στόπερ από πλευράς Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως δύσκολα θα γίνει κίνηση και για τρίτο επιθετικό.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»