Stoiximan Super League

Nικολογιάννης: «Θα ψάξει παίκτη ο Παναθηναϊκός αν φύγει ο Κουρμπέλης - Χρειάζεται ταχυδυναμικό χαφ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως το μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε αρχικά στους πιθανούς αντιπάλους ενόψει των προκριματικών του UEFA Champions League, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη: «Aρχικά είναι καλό νέο ότι ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει τη Σαχτάρ και θα περιμένει να μάθει ποια εκ των Ζόρια ή Ντνίπρο. Από το Βέλγιο προτιμότερη είναι η Αντβέρπ γιατί είδαμε φέτος τι ομάδα είναι η Σεν Ζιλουάζ» ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε:

«Λογικά τη Δευτέρα θα έχουμε την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Κουρμπέλη. Ο παίκτης έχει μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό με αυξημένες αποδοχές ενώ φαίνεται ότι η ομάδα από το εξωτερικό που του προσφέρει συμβόλαιο είναι η Τράμπζονσπορ και η προσφορά της κυμαίνεται κοντά στο ένα εκατομμύριο. Αν φύγει, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, αλλά σίγουρα θέλει και έναν χαφ που θα δίνει... αριθμούς σε γκολ και ασίστ».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης, μίλησε και για τους Αϊτόρ και Τρουιγέ και το τι μέλλει γενέσθαι: «O Aϊτόρ τα πάει πολύ καλά στην αποθεραπεία του και θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Σίγουρα η απουσία του από τον δεύτερο γύρο έπαιξε ρόλο και θα μπορούσαν όλα να είναι διαφορετικά αν τον είχε ο Παναθηναϊκός. Όσον αφορά τον Τρουιγέ θα δείξει η προετοιμασία στην Αυστρία. Μπορεί να δοθεί μέχρι και δανεικός.»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x