Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε και τις δύο ομάδες, ο Τάκης Νικολούδης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα στη διαχείριση του ρόστερ, όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και περίπου 30 χρόνια. Έχει ένα μεγάλο ρόστερ, που δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να φρεσκάρει την ομάδα, χωρίς να αλλάζει η συνοχή και ο ρυθμός. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα ρίξει όλο το βάρος στο σημερινό παιχνίδι, εν όψει και του αγώνα με την Αταλάντα», τόνισε για τους γηπεδούχους και πρόσθεσε για τους φιλοξενούμενους:

«Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή χρειάζεται περισσότερο να οργανώσει κάποια πράγματα εξωαγωνιστικά, αυτή τη στιγμή αγωνιστικά δεν είναι τόσο ικανή. Δεν έχω δει κάτι που να ξεχωρίζει, δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου. Δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, αλλά ολόκληρου του τιμ. Χρειάζεται να αλλάξει πράγματα η ομάδα για να ανέβει σκαλοπάτια. Το μόνο που μπορεί να πάρει από αυτό το παιχνίδι είναι να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube