Ως ένα παιχνίδι που όποια ομάδα υπέπιπτε σε λάθος, θα το πλήρωνε, χαρακτήρισε το Βόλος-ΟΦΗ (0-0) ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο προπονητής των Κρητικών σχολίασε τον βαθμό που πήρε η ομάδα του μετά από δέκα σερί ήττες. Τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα θα της δώσει ώθηση εν όψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στα κανάλια Novasports:

«Ήταν παιχνίδι του λάθους, όποια ομάδα έκανε το λάθος θα έχανε. Προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες, έπρεπε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι και το καλό είναι ότι ξεκολλήσαμε από τους 19 βαθμούς. Δεν κάναμε κάτι πολύ καλό, αλλά κάναμε κάτι. Αυτό θα μας δώσει μια ώθηση για το επόμενο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο θερμός εναγκαλισμός Νίκολιτς-Λουτσέσκου πριν τη σέντρα στο ντέρμπι «δικεφάλων»

Απίθανη ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Γέμισε με χαρτάκια η Allwyn Arena!

Με Λόβρεν βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

TAGS: ΟΦΗ