Στην Premier League μετά από 23 χρόνια επέστρεψε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αγγλική ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στα σαλόνια, χάρη στο 1-0 επί της Χάντερσφιλντ στον τελικό των playoffs της Championship.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής και μοναδικής σεζόν ήταν ο Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος μέτρησε 49 συμμετοχές, με 18 γκολ και 9 ασίστ.

Ο σταρ της ομάδας του Νότιγχαμ εκπροσωπείται από την εταιρία που έχει ιδρύσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από το 2019 και μετά τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας του, συνεχάρη τον ίδιο και την Φόρεστ για την άνοδο στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Τι χρονιά, τι παίκτης! Συγχαρητήρια και καλοσώρισες στην Premier League», έγραψε ο Μπέκαμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!