Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να εγκλωβίσει τα επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού και με 82-76 οι Τούρκοι πέταξαν για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ολυμπιακός-Μονακό.

Μετά το φινάλε αυτής της τεράστιας πρόκρισης για τη Φενέρ, ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να γιορτάσει αυτή τη νίκη, όμως από αύριο θα συγκεντρωθεί στο παιχνίδι που θα κρίνει την κούπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις:
«Καταφέραμε να κερδίσουμε, κρατήσαμε τη διαφορά παρότι φέτος έχουμε την κακή συνήθεια να χάνουμε διαφορές. Είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε τελικό Ευρωλίγκας, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Θα πρέπει να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε, να το χαρούμε για λίγο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και από αύριο να συγκεντρωθούμε για τον τελικό»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Λεσόρ: «Δεν παίζουμε ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Μπαρτζώκας μετά το μυθικό διπλό: «Η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ - Έχετε καρύδια και προσωπικότητα»

Κάρλικ Τζόουνς: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι-Ο κόσμος δεν άξιζε την εμφάνισή μας»

Ευρωλίγκα: Ψάχνουν αντίδραση Εφές και Παρί, για την τρίτη σερί νίκη η Βίρτους!

Ερνάνγκομεθ: «Χρειαζόμαστε βελτίωση για τη συνέχεια»

Ρογκαβόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»