Για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τι περιμένει να δει από τους δυο «δικεφάλους» μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή τους «Fair Play», τόνισε ότι πρόκειται για πολύ ισορροπημένο ματς, που θα κάνει εντύπωση όμως αν λήξει χωρίς γκολ.

Δήλωσε βέβαιος λοιπόν ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα συνεχίσει την τακτική να κάνει το δικό του παιχνίδι και όχι να προσαρμόζει το πλάνο του ανάλογα με τον αντίπαλο.

Αντιθέτως, εκτίμησε ότι ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να δοκιμάσει εναλλακτικό σχέδιο σε σχέση με αυτό που απέτυχε στα προηγούμενα ντέρμπι με την «Ένωση», να επιχειρήσει δηλαδή να παίξει με μεγάλες μπαλιές και όχι χτίζοντας από πίσω.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Παναιτωλικός: Για ανάσα παραμονής οι μεν, για να μην μπλέξουν οι δε

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»