Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σκέφτεται τα της ανανέωσης ο Λουτσέσκου, μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο μυαλό του»

Ακούστε όσα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Καμία ανανέωση δεν επηρεάζει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από το να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν θέλει... πολλά-πολλά για την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ καθώς ακολουθεί ντέρμπι κορυφής στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Θέλει να το κλείσει σήμερα του Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλει... πολλά-πολλά ο Ρουμάνος. Πάει για τεράστια ρεκόρ πλέον ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ. Με αυτή την κίνηση έχει ήσυχα τα νώτα του για τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ.».

Αναφορικά με την ενδεκάδα και τα πλάνα του Λουτσέσκου, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε: «Το Σάββατο θα μάθουμε περισσότερα για ενδεκάδα. Πολλή δουλειά στην τακτική ενόψει ΑΕΚ. Δεν θα πάρει ρίσκα. Θα αποφευχθούν οι πολλές πάσες. Θα σηκώσει την μπάλα προς την επίθεση. Βασικός στόχος να διασπαστεί η πρώτη ζώνη πίεσης της ΑΕΚ. Έχει κενά και αν το καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα το εκμεταλλευτούν».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x