Η 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League διεξάγεται σε δύο… ισόποσες δόσεις. Στο σημερινό μενού ξεχωρίζει το ντέρμπι Δικεφάλων. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 17:00 στο Παλατάκι θέλοντας να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Προμηθέα. Πέραν του Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Αντίθετα η «Ένωση», που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ για το BCL, δεν υπολογίζει τους Μορέιρα, Ζήση, Γκίκα και Γιάνκοβιτς, αλλά και τον Ματσιούλις που πήγε στη Λιθουανία μετά το θάνατο του πατέρα του.

Την ίδια ώρα (17:00) ο Προμηθέας, που συμφώνησε με τον Τζέιλεν Άνταμς, υποδέχεται τον Άρη που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον Χαριτόπουλο.

Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός με τον Μάριο Χεζόνια να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα παίρνοντας τη θέση του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς φιλοξενεί τον Ιωνικό, που έχει αμφίβολους τους Μαυροκεφαλίδη και Τολιόπουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/3
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 17:00( ΕΡΤ3)
Προμηθέας-Άρης 17:00 (ERTSports)
Παναθηναϊκός-Ιωνικός 20:00 (ΕΡΤ3)

Κυριακή 14/3
Λάρισα-Κολοσσός 17:00 (ERTSports)
Ηρακλής-Μεσολόγγι 17:00 (ΕΡΤ3)
Λαύριο-Περιστέρι 20:00 (ΕΡΤ3)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Συμφωνία με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ Τάσο Κουκ

Τρινκιέρι για Μυστακίδη: «Έχει τεράστιους πόρους, αλλά θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο»

Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»

Έτρεχαν με... 117 οι ερυθρόλευκοι: Τα highlights από την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λαρεντζάκης: «Έχουμε χάσει με κάθε τρόπο στα προηγούμενα Final 4, πιστεύω φέτος να έχουμε αίσιο τέλος»

Λυκογιάννης: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες - Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες»

Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός με σούπερ Μιλουτίνοφ και Λαρεντζάκη!

Άρης Betsson: Πάνοπλος με ΑΕΚ

Ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ημίχρονο ο Ολυμπιακός και άγγιξε αυτό του Παναθηναϊκού