Ο Ντεσόν Τόμας παραδέχεται μιλώντας στην «Πράσινη» πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά αισιοδοξεί για την ομάδα του και δηλώνει ικανοποιημένος με τη δική του παρουσία.

Για τη δύσκολη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε. Ομάδες σαν τη Μπουντούτσνοστ είναι πολύ σκληρές στην έδρα τους. Εμείς ακόμη και τη στιγμή που πιεστήκαμε καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε δύσκολες στιγμές και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που χρειαζόμασταν».

Σχετική με τη δική του καλή παρουσία, είπε: «Προσωπικά αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι και προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος. Είμαι έτοιμος, νιώθω έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι μέσα από το σκοράρισμα βρίσκω ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Όσο για την κατάσταση της ομάδας του; «Ακόμη είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν. Εμείς σαν ομάδα ακόμα δουλεύουμε πράγματα και ψαχνόμαστε. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να έχουμε απώλειες εκτός προγράμματος και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ρολάρουμε πολύ γρήγορα και να παίρνουμε νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube