Ελλάδα

Το φοβερό σποτ της Superbet για τον Ολυμπιακό: Οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι, τραγουδούν το «παίρνω θέση στην κερκίδα»

Δείτε το εντυπωσιακό σποτ για τη χορηγική συνεργασία του Ολυμπιακού με την Superbet με όλη την ομάδα, Έλληνες και ξένους, να τραγουδούν το «Παίρνω θέση στην κερκίδα».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εμπνευσμένο από το σύνθημα «Παίρνω θέση στην κερκίδα» και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει τον... τόνο, παρουσιάστηκε το σποτ για τη χορηγική συνεργασία της Superbet με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό που βλέπουμε όλους τους παίκτες της ομάδας, Έλληνες και ξένους, να τραγουδούν τους παραφρασμένους σε ορισμένα σημεία στίχους του συνθήματος. Χαρακτηριστικά, ο Εβάν Φουρνιέ λέει «γιατί αρρώστησα τη μέρα που σας είδα», ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραγουδά «θα ρίξω άγκυρα στον Πειραιά» και ο Κώστας Παπανικολάου σε ρόλο... οπαδού φωνάζει «παλάβωσα για πάρτη σου, λαέ».

«Ο Ολυμπιακός είναι ο λαός του», αναφέρει στο φινάλε του σποτ ο κόουτς Μπαρτζώκας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x