Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την έως τώρα πορεία του στον σύλλογο και για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ο 24χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε και στην ικανότητά του στο μακρινό σουτ, ενώ ερωτηθείς για τους επόμενους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά» με Απόλλων Πάτρας και Άρη, τόνισε πως έχει ακούσει τόσα πολλά για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ανυπομονεί να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΝτιΛέο:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω όλο και πιο άνετα. Παίζοντας όλοι μαζί στην ομάδα, έχουμε ολοένα και καλύτερη χημεία και συνεχίζουμε να χτίζουμε για τη σεζόν».

Για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ: «Χάνεις τρεις παίκτες με τόσο μεγάλους ρόλους στην ομάδα. Είναι σίγουρα δύσκολο αλλά έχουμε μια ομάδα με πολλούς αγωνιστές που είναι έτοιμοι να αναλάβουν μεγαλύτερους ρόλους και να κάνουν το βήμα παραπάνω και να καλύψουν τις απώλειες παικτών που είχαμε. Και νομίζω για αυτό ήρθαν κάποιες επιτυχίες γιατί όλοι είχαν την αυτοπεποίθηση να κάνουν το παιχνίδι τους».

Για την ικανότητά του στο μακρινό σουτ: «Η τέχνη του σουτ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Όταν χάνεις τρία σερί σουτ πρέπει πάντα να πιστεύεις, ότι και να συμβαίνει, ότι το επόμενο θα μπει», ενώ για τους φίλους του ΠΑΟΚ τόνισε: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε ευγνώμονες και εκτιμούμε την συμπαράσταση του κόσμου. Και στις νίκες και στις ήττες νιώθουμε ότι τους έχουμε δίπλα μας. Είναι φοβερό να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο εκδηλωτικό κοινό».

Για τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Απόλλων Πάτρας αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί: «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του και όχι στα μελλοντικά. Οπότε κοιτάμε τώρα το ματς στην Πάτρα. Οπωσδήποτε περιμένω και το πρώτο μου παιχνίδι στο ντέρμπι με τον Άρη, έχω ακούσει τρελά πράγματα για την ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια και θέλω να το ζήσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.