Ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι πλέον και επίσημα ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τους πρωτευουσιάνους να ανακοινώνουν την απόκτησή του!

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τις υπογραφές, ο 28χρονος Αργεντίνος δήλωσε ευτυχισμένος με τη μετακίνησή του στους «τζιαλορόσι», ενώ αναφέρθηκε και στους παράγοντες που τον οδήγησαν στην απόφαση που τον έκαναν να επιλέξει, κάνοντας και ειδική μνεία στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Γεια σας οπαδοί της Ρόμα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να μπορέσω να σας γνωρίσω. Πάμε δυνατά Ρόμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά».

«Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι. Ως αντίπαλος θαύμασα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των τζαλορόσι, ανυπομονώ να τους χαιρετήσω με το φανέλα της Ρόμα».

Παράλληλα, ο Ντιμπάλα προπονήθηκε και για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου (23/7), κόντρα στη γαλλική Νις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube