Μια «βόμβα μεγατόνων» φέρεται πως θέλει να ενεργοποιήσει η Παρτίζαν, μια μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ψάχνει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, θέλοντας σύμφωνα με πηγές του sportklub να φέρει άμεσα τον Αμερικανό στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Παρτίζαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ, ο οποίος γύρισε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά πλέον παίζει στη θυγατρική τους ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς, και παρά τις απίστευτες εμφανίσεις που κάνει, δεν έχει πείσει ακόμη τον Τζέισον Κιντ να τον καλέσει στο NBA.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το sportklub, η σέρβικη ομάδα έχει καταθέσει ήδη πρόταση, ωστόσο ο Ντόρσεϊ θα πρέπει καταρχήν να αποφασίσει αν θα επιμείνει στη διεκδίκηση μίας ευκαιρίας στους Ντάλας Μάβερικς ενώ στη συνέχεια, αν διαλέξει την επιστροφή στην Ευρώπη, να βρει τρόπο για να σπάσει το Two-Way συμβόλαιο των 500 χιλιάδων ευρώ με την ομάδα του Τέξας.

Ο διεθνής γκαρντ έχει μέχρι στιγμής 24.8 πόντους (49% στο τρίποντο με 3.8 εύστοχα ανά 7.8 εκτελεσμένα), 5.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 12 αγώνες της G-League, ενώ οι 47 πόντοι που έβαλε πριν από λίγες ημέρες αποτελούν την κορυφαία επίδοση ολόκληρης της σεζόν στο θυγατρικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube