Απίστευτα πράγματα στο «Ντραγκάο». Παρότι οι οπαδοί της Ίντερ είχαν πάρει τις διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους της Πόρτο και της πορτογαλικής αστυνομίας πως θα μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς, αυτό δεν συνέβη ποτέ!

Διότι περισσότεροι από 2500 οπαδοί των «νερατζούρι» βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου και συμβαίνει το αδιαχώρητο, με την αστυνομία να μην τους επιτρέπει να μπουν στο γήπεδο για άγνωστο λόγο. Και ενώ προηγουμένως τους είπαν πως θα μπορέσουν άπαντες να μπουν στη θύρα που είχαν εξασφαλίσει οι φιλοξενούμενοι.

Μάλιστα, η ταλαιπωρία αυτή συνεχίζεται και για αρκετούς οπαδούς της Ίντερ που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο για το πέταλο των φιλοξενούμενων, αλλά παραμένουν εκτός του «Ντραγκάο».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»