Champions League

Επιλύθηκε το πρόβλημα με τα εισιτήρια των οπαδών της Ίντερ: Στο... περίμενε μόνο 150 άτομα!

Μετά από διαβουλεύσεις ανάμεσα σε Πόρτο και Ίντερ βρέθηκε η χρυσή τομή για τους περισσότερους Ιταλούς οπαδούς, αλλά παραμένει η αγωνία για τους 150 που θα βρίσκονταν στο πέταλο των Πορτογάλων.

Λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την απόφαση της Πόρτο να μην επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο σε εκατοντάδες οπαδούς της Ίντερ που είχαν αγοράσει εισιτήρια στην κερκίδα των γηπεδούχων.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση μετά από διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων και προς αποφυγή περαιτέρω σύγχυσης και έντασης συμφωνήθηκε οι οπαδοί των «νερατζούρι» να εισέλθουν κανονικά στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα φέρουν οποιοδήποτε διακριτικό της ομάδας τους.

Ταυτόχρονα το πρόβλημα παραμένει για περίπου 150 άτομα που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια στο κομμάτι που συνηθίζουν να κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Πόρτο, με την πορτογαλική ομάδα να επικαλείται θέματα ασφαλείας και να τονίζει πως σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων.

Συνεπώς η αγωνία παραμένει για 150 Ιταλούς οπαδούς και μένει να δούμε αν το θέμα θα καταφέρει να επιλυθεί μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης του «Ντραγκάο»

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από την αναμέτρηση του «Τζουζέπε Μεάτσα»

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x