***Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που αξίζει το σεβασμό μας. Έχει δουλέψει στις δύο από τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά και στην εθνική Κύπρου, ενώ έχει βοηθήσει ομάδες όπως ο ΠΑΣ κι ο Πλατανιάς να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

***Αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνει χθες στη συνέντευξη Τύπου και να λέει, «σήμερα ήταν σίγουρο ότι ο Ρατς θα πάρει κάρτα για να φτάσει τις επτά".

***Συγνώμη, αλλά είναι ντροπή! Ο 34χρονος Ρατς έκανε χθες τρία μαρκαρίσματα, που ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας. Όλα πάνω στον προσωπικό του παίκτη, τον αέρινο Βιγιαφάνιες, προφανέστατα γιατί φοβόνταν ότι θα τον «έχανε», όπως είχε συμβεί με τον επίσης γρήγορο Γιαννιώτα στο Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-0, με τα δύο γκολ του Γιαννιώτα.

***Τις δύο πρώτες κίτρινες, στο α΄ημίχρονο, του της χάρισε ο Δημητρόπουλος, όπως χάρισε και μία στο Σαλπιγγίδη, στο β΄ημίχρονο. Προφανώς ο διαιτητής επηρεάστηκε από το κλίμα που επικρατεί σε κάθε ματς στην Τούμπα εναντίον των «στοχοποιούμενων» διαιτητών-παρεμπιπτόντως, με τον ίδιο ρέφερι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει (2-0) πριν λίγο καιρό τον Εργοτέλη μέσα στο Παγκρήτιο.

***Δηλαδή έπρεπε να του χαρίσει και την τρίτη κίτρινη κάρτα που άξιζε σε αυτό το ματς ο Ρατς; Για να ικανοποιηθεί ο Άγγελος, που είχε δει το…όνειρο ότι θα έπαιρνε κάρτα ο παίκτης του «σίγουρα, για να φτάσει τις εφτά»; Έλεος ρε γαμώτι.

***Ο Ρατς φέτος έχει πάρει 10 κάρτες. Εφτά στο πρωτάθλημα, δύο στο Γιουρόπα και μία στην εθνική ομάδα του. Του τις έχουν βγάλει δέκα διαφορετικοί διαιτητές! Όλοι είχαν σκοπό να…εξοντώσουν τον Ρατς;

***Δεν βλέπει ο Άγγελος ότι κι οι εφτά (!) τελευταίες νίκες της ομάδας του είναι με τα χίλια ζόρια; 1-0, 2-1 και 3-2.

***Δεν βλέπει ότι στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός χθες οι τελικές των δύο ομάδων ήταν 8-10; Ότι στο αμέσως προηγούμενο ματς στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-Πλατανάς 1-0, οι τελικές ήταν 6-8; Ότι στο αμέσως πιο πριν παιχνίδι του στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος οι τελικές ήταν 7-11; Θέλετε και το αμέσως προηγούμενο από εκείνο; Οι τελικές στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα ήταν 13-14!!!

***Δεν βλέπει τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ εδώ και σχεδόν δύο μήνες με τις πιο καλές ομάδες του εελληνικού πρωταθλήματος; Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2, Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0, Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-0, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-2.

***Δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στο κύπελλο φέρνοντας 1-1 στην Τούμπα με τα δεύτερα του ΠΑΣ, 0-0 στην Κέρκυρα και χάνοντας 0-1 από την Καλαμαριά;

***Δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στο Γιουρόπα σε όμιλο με την Ντινάμο Μινσκ και χάνοντας 1-2 στο τελευταίο ματς μέσα στην Τούμπα από την Γκινγκάμπ;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube