Ο Χαρμ Όσμερς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Φέγενορντ-Παναθηναϊκός την Πέμπτη (19:45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο 40χρονος Γερμανός διαιτητής έχει «σφυρίξει» δύο φορές τους «πράσινους» την περασμένη σεζόν, στην ήττα με 2-0 από τον Άρη στις 9/2/2025 για την 22η αγωνιστική και στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στις 27/4/2025 για την 4η αγωνιστική των playoffs. Φέτος ήταν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 στις 5/10/2025 για την 6η αγωνιστική.

Βοηθοί του θα είναι οι Σάαλ και Γκίτελμαν, τέταρτος ο Έξνερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ με βοηθό τον Ντάνκερτ, όλοι τους Γερμανοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτο: Όσα είπε ο διαιτητής για το δεύτερο γκολ της Μπέτις

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»