Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο νοτιοδυτικό Αιγαίο, στην Κρήτη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά και σε περιοχές της Ηπείρου και των νησιών του Ιονίου, αναμένουμε το Σάββατο 15 Αυγούστου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 16 έως 34 στη βόρεια Ελλάδα, 20 έως 35 και τοπικά 36 στη δυτική Ελλάδα, 20 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 21 έως και 32 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από το δυτικά – βορειοδυτικά 2 με 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων έως και 4 μποφόρ.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός εκπαίδευε Φιλιππινέζα συνάδελφό του σε θεραπείες με βλαστοκύτταρα

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος κολυμβητής στην παραλία Μαδέ

Λουξεμβούργο: Drones παρέλυσαν το αεροδρόμιο - Έρευνα για πιθανή υβριδική απειλή

Εννέα συλλήψεις για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καστοριά

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος Γάλλος τουρίστας

Νέα καταγγελία για τη γιατρό στο Κολωνάκι: Είπε σε ζευγάρι ότι είναι ασθενείς, ενώ δεν είχαν τίποτα

Τι προβλέπει η συμφωνία Τραμπ - Δανίας - Γροιλανδίας για αμερικανική στρατιωτική παρουσία και επενδύσεις

Return Hubs: Η Ελλάδα και άλλες 4 χώρες της ΕΕ οργανώνουν τις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»

«Πέταξε» η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο 8μηνο