Βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Αιγαίο, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, αναμένουμε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Στα υπόλοιπα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας θα επικρατούν νεφώσεις, ενώ νεφώσεις με διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένουμε στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 11 έως 24 και τοπικά 26 στη βόρεια Ελλάδα, 13 έως 24 και τοπικά 26 στη δυτική Ελλάδα, 16 έως 28 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 27 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα βορειοδυτικά έως και 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι δυτικοί έως 4 μποφόρ στα νότια τμήματα και μεταβλητών διευθύνσεων έως 5 μποφόρ στις κεντρικές και βόρειες περιοχές.



Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαντορίνη: Συμπλοκή αποκάλυψε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Πέντε συλλήψεις

H Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό από αύριο το βράδυ

Σε Κανδήλι και Αγία Σκέπη τα κύρια μέτωπα - Αναζωπύρωση σε Κιθαιρώνα και Κεφαλονιά

Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Λαυρεωτική: Συνελήφθη 56χρονος με ένταλμα για υπόθεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης

Τα σενάρια που εξετάζονται για τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στον αέρα

«Δεν αντέχουμε άλλο»: «Έγδυσαν» ΙΧ πυροσβεστών μέσα στον χώρο υπηρεσίας τους, ενώ δίνουν μάχη με τις φλόγες

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα για βόλτα χωρίς λουρί και άλλες παραλείψεις σε δεσποζόμενα ζώα

ΜΕΤΕΟ: Σε 2 βασικές ζώνες οι σημαντικότερες ενεργές εστίες της πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική