Η νίκη στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό το 2015 στη Μαδρίτη και το break απέναντι στον Παναθηναϊκό πέρσι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει ως σημαδιακές στην καριέρα του με τη Ρεάλ ο Τζέισι Κάρολ.

«Θυμάμαι πολύ την περυσινή πορεία που κάναμε για το Final Four. Ήμασταν όλοι μαζί μία ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σαν ομάδα αλλάξαμε το τσιπ μας, γίναμε πιο ανταγωνιστικοί και φτάσαμε στο απαραίτητο επίπεδο για να κερδίσουμε. Αν έπρεπε να διαλέξω μία στιγμή από Final Four που αγωνίστηκα, θα ήταν τα δυόμιση λεπτά εδώ στην Μαδρίτη το 2015, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», δήλωσε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Όσο για το φετινό Final Four, ο 36χρονος άσος είπε: «Δεν νιώθουμε περισσότερη πίεση. Δεν αισθάνομαι διαφορετική πίεση, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές και αυτή η χρονιά είναι μία ακόμα πρόκληση. Ερχόμαστε σαν γκρουπ που θέλει να νικήσει. Έχοντας κερδίσει, νιώθουμε λιγότερη πίεση επειδή το έχουμε πετύχει ήδη μία φορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μονακό-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του Game 3

Μονακό: Χάνει το υπόλοιπο της σειράς με Ολυμπιακό ο Ντιάλο-Αμφίβολος ο Τάις

Πετρίδης: «Aπόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους άπαντες στον Παναθηναϊκό - Ο MVP στη Βαλένθια και το Game 3»

ΜακΚόλουμ: «Υπερβολική η τιμωρία του Γιαννακόπουλου, δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final 4»

Ζέρβας: «Πολύ καλά αγωνιστικά και πνευματικά ο Ολυμπιακός - Καλή ευκαιρία να τελειώσει τη Μονακό την Τρίτη»

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»