Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με συνέπεια τον διασυρμό του «τριφυλλιού» από τους Σέρβους.

Οι «πράσινοι» ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της και δεν κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο ματς.

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο sport-fm.gr όλα όσα πήγαν στραβά.

Αναλυτικά:
Ο ασταμάτητος Γουότερς στην αρχή του αγώνα: Ο Ερυθρός Αστέρας βασίστηκε πολύ στον Γουότερς στην εκκίνηση του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε «συμμετοχή» στους 12 πρώτους πόντους της ομάδας του (10 πόντοι, 1 ασίστ) και άναψε τη σπίθα. Την ίδια ώρα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν κατάφεραν να τον περιορίσουν και του έδιναν συνεχώς χώρους για να εκτελεί.

Τα υπερβολικά πολλά λάθη: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας 13 λάθη, αριθμός απαγορευτικός για εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ έκλεισε το 40λεπτο με 19 στο σύνολο. Κι όλα αυτά ενώ οι «πράσινοι» έδωσαν 8 μόλις ασίστ. Σε ένα ακόμα ματς οι παίκτες του Πρίφτη δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν.

Η εξωπραγματική αστοχία στα τρίποντα: Ομάδα με 3/22 σουτ έξω από τα 6,75μ. (13,6%) δεν μπορεί να έχει τύχη σε εκτός έδρας αγώνα. Το «τριφύλλι» αστοχούσε ακόμα και στα ελεύθερα τρίποντα, με συνέπεια να μην πάρει την απαιτούμενη ώθηση που χρειαζόταν στον επιθετικό τομέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός