Euroleague

Πετρίδης: «Πρέπει να βγουν μπροστά Αλβέρτης-Διαμαντίδης»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε την ανάγκη Αλβέρτης και Διαμαντίδης να αναλάβουν δράση στον Παναθηναϊκό που δείχνει βαριά «άρρωστος».

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας από την κεφαλή, δεν πρέπει να αφήσει να περάσει έτσι ο ιστορικός διασυρμός από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (81-48), όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κανείς δεν έχει απαίτηση από αυτή την ομάδα να προκριθεί στα playoffs, αλλά δεν είναι αποδεκτό να συντρίβεται ο Παναθηναϊκός από τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει να βγουν μπροστά Αλβέρτης και Διαμαντίδης. Να θέσουν παίκτες και προπονητή προ των ευθυνών τους και να αλλάξουν πράγματα. Δεν αναμένουμε αποφάσεις εν θερμώ πάντως. Για τον Πρίφτη δεν τίθεται θέμα, είναι νομίζω ξεκάθαρη η στήριξη της διοίκησης προς τον προπονητή, που κι αυτός βέβαια έχει ευθύνες. Στους παίκτες όμως πρέπει η διοίκηση να τραβήξει το αυτί για τη νοοτροπία τους. Πρέπει κάτι να γίνει. Αν είναι να έχουν τέτοιο πρόσωπο, χίλιες φορές να παίζει η ομάδα με τον Μαντζούκα που μπορεί να εξελιχθεί, παρά με ξένους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και έχουν κακή νοοτροπία», ανέφερε.

Παράλληλα απέδωσε στο πρόβλημα που έχει στο ισχίο τη μέτρια παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα καθυστέρησης πληρωμών στον Παναθηναϊκό παρά τις φήμες περί του αντιθέτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x