Εκπροσώπηση θα έχει και η ελληνική διαιτησία στο Final 4 του Λονδίνου. Ο Ηλίας Κορομηλάς είναι ένας από τους οκτώ διαιτητές που επελέγησαν από την Ευρωλίγκα για να διευθύνουν αγώνες της τελικής φάσης και είναι η πρώτη φορά που θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ο Ίλια Μπελόσεβιτς από τη Σερβία θα βρεθεί σε Final 4 για έκτη φορά, ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα για πέμπτη, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεφς, ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ για τέταρτη, ενώ την οκτάδα συμπληρώνει ο Ιταλός Γκουερίνο Τσέρεμπουχ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Ναν-Κερδίζει χρόνο να δουλέψει ο Ομπράντοβιτς»

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Οι διαιτητές του αγώνα

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»