Ένα βήμα παραπάνω προχωράει η «Gazzetta Dello Sport» την υπόθεση Ρίτσμοντ Μποάκι-ΠΑΟΚ. Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κοντά στην απόκτηση (ως δανεικού) του 22χρονου επιθετικού της Αταλάντα.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας, ο Γκανέζος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αναμένεται να μπει και οψιόν συνεργασίας στο συμβόλαιο του για την περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον κρατήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν χθες τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, η ελληνική ομάδα θα δώσει περίπου 600.000 ευρώ ως... ενοίκιο.

Έντονο ενδιαφέρον για τον Μποάκι έχει δείξει η Ρόντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανανεώνει με ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ο Οζντόεφ»

«Καρδιές που θα συνεχίσουν να χτυπούν»: Παρέδωσαν ακόμα τρεις απινιδωτές οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου

Έμφαση στην τακτική ενόψει Βόλου στον Άρη

Αισιοδοξία για Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ, έβγαλε μέρος του προγράμματος

Τσακίρης: «Το πιθανότερο σχήμα της ΑΕΚ με Ράγιο - Δεν συζητάει καν για ΠΑΟΚ ο Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Ίσως η κατραπακιά από την ΑΕΚ να έχει κάνει ένα καλό στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ο Παναθηναϊκός, μη αξιοποίηση των projects συνιστά πρόβλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Μόνιμα βασικός ο Χατσίδης, ξεκινά και ο Γιακουμάκης»

Σταματέλος: «Για να συνεχίσει να κοιτά ψηλά ο Ολυμπιακός, πρέπει και να αλλάξει»

Δεσύλλας: «Δεν έχει λογική να αλλάξει τώρα την τριάδα στην άμυνα ο Μπενίτεθ - Κανένα θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.