Τον Ολλανδό Άλαρντ Λίντχουτ όρισε η ΚΕΔ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τετάρτη στην Τούμπα (19:30).

Ο 36χρονος ρέφερι, ο οποίος από φέτος ανήκει στην Α' κατηγορία της UEFA, ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023 στο Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25 Μαρτίου 2021 ήταν στο Ελλάδα-Κύπρος 0-0 για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Ελπίδων.

Φέτος έχει διευθύνει επίσης το Μπάτσκα Τόπολα-Γουέστ Χαμ 0-1 για το Europa League, το Σπάρτακ Τρνάβα-Νόρτζελαντ 2-0 για το Conference League και μεταξύ άλλων στην Ολλανδία το Σούπερ Καπ Φέγενορντ-Αϊντχόφεν 0-1 και το ντέρμπι Άγιαξ-Άλκμααρ 1-2.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ροζιέρ και Πάτρικ, τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη.

Στο Παναιτωλικός-Άρης που θα γίνει την Τρίτη (19:30) διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μεϊντάνα, τέταρτο τον Ανδρέα Γκάμαρη, ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube