Αφού μίλησε για τα θέματα των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τις συζητήσεις με τον Ελ Αραμπί, την υπόθεση του Σεμέδο και την επικείμενη ενίσχυση στα χαφ, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε ένα θέμα που έχει περάσει απαρατήρητο και αφορά τους Πειραιώτες.

«Να πούμε ένα θέμα που έχει περάσει απαρατήρητο και είναι καθαρά ποδοσφαιρικό, να πούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει για τέταρτη χρονιά τον ίδιο προπονητή, όμως έχει αλλάξει τη μισή του ενδεκάδα. Έφυγε μετά από αρκετά χρόνια ο Σα. Ξεκίνησε τη σεζόν ο Τζολάκης και πήρε τη θέση του ο Βατσλίκ, που μάλιστα άργησε να έρθει λόγω του Euro. Άρα πρώτον άλλαξε τερματοφύλακα», ανέφερε αρχικά.

«Δεύτερον, έχει καινούργιο αμυντικό δίδυμο, αφού όταν ήρθε ο Σωκράτης πέρσι, ο Σισέ έφυγε για τη Γαλλία και οι δυο τους φέτος παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Οι δύο βασικοί στόπερ, λοιπόν, άρχισαν να παίζουν μαζί από τον Αύγουστο. Τέταρτον, έχουμε τον Αγκιμπού στη θέση του Φορτούνη. Πέμπτον, στη θέση του σέντερ φορ, έχουμε πλέον τον Τικίνιο και τον Ελ Αραμπί να μοιράζονται χρόνο συμμετοχής. Και έκτον, έχουμε νέα πρόσωπα και στα έξτρεμ, όπου έχουμε δει τον Ονιεκούρου περισσότερο βασικό αλλά τον Ρόνι Λόπες και τον Γκάρι Ροντρίγκες», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ουσιαστικά πάνω από τη μισή ενδεκάδα του και αυτή η νέα ομάδα παίζει μαζί λιγότερο από δύο μήνες, αν σκεφτούμε ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube