Κώστας Νικολακόπουλος

«Μαγνήτης» ο Όλεγκ, το λέει η καρδούλα του!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για το «σκυλί του πολέμου» του Ολυμπιακού.

*‘Εχουμε καταλάβει άπαντες πλέον ότι ο Ρέαμπτσουκ είναι «σκυλί του πολέμου»! Τα δίνει όλα, παίζει πάνω κάτω όλη την πλευρά, βάζει τα πόδια στη φωτιά, βάζει και το…κεφάλι στη φωτιά!

* Από την αρχή της σεζόν και…τι δεν έχει τραβήξει ο Μολδαβός διεθνής!
* Στο Ολυμπιακός-Νέφτσι 1-0 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσελίκ της πρωταθλήτριας Αζερμπαϊτζάν για εν ψυχρώ κτύπημα στο κεφάλι του Ρέαμπτσιουκ! Νωρίτερα στο ίδιο παιχνίδι, τον είχε τραυματίσει ο Μαχμούτοφ και είχε πάρει κίτρινη.

* Στο Ολυμπιακός-Λούντογκορετς 1-1 ο Τέπετεϊ μαρκάρει αντιαθλητικά τον Όλεγκ και δέχεται κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να χάσει τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

* Στο Άιντραχτ-Ολυμπιακός 3-1 ο «ερυθρόλευκος» αριστερός μπακ δέχεται νέο κτύπημα στο κεφάλι από τον Γιάκιτς αυτή τη φορά, την στιγμή που επιχειρεί κεφαλιά για να σκοράρει. Πρόκειται για πέναλτι που δεν δόθηκε και φυσικά (τουλάχιστον) κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

«Μαγνήτης» ο Όλεγκ, το λέει η καρδούλα του!

* Στο Ολυμπιακός-Άιντραχτ 1-2 ο Όλεγκ δέχεται νέο κτύπημα, αυτή τη φορά στον αστράγαλο του, από τον Μπαρκόκ. Καθαρή περίπτωση απευθείας κόκκινης κάρτας, την τιμωρεί μόνο με κίτρινη ο διαιτητής, λέγοντας ότι εκείνη την ώρα δεν δούλευε το VAR, ώστε να έχει τη βοήθεια από το συνάδελφο του…

* Στο ελληνικό πρωτάθλημα, τρεις παίκτες αντίπαλων ομάδων του Ολυμπιακού έχουν τιμωρηθεί με κίτρινες κάρτες για σκληρά φάουλ πάνω στο Ρέαμπτσιουκ!

* Συνολικά, ο Όλεγκ έχει κερδίσει μία αποβολή και έξι κίτρινες κάρτες φέτος σε Ελλάδα κι Ευρώπη! Και δεν μιλάμε για τις επιπλέον δύο αποβολές που «χάρισαν» οι διαιτητές σε αντιπάλους του!!!

* Πώς ο Ρέαμπτσιουκ κερδίζει τόσες κάρτες; Πρώτον, είναι πολύ γρήγορος και πάντα ο ταχύς παίκτης δύσκολα αντιμετωπίζεται. Και δεύτερον, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια (και το κεφάλι) στη φωτιά. Μπαίνει στη φάση και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και κάπως έτσι γίνεται…μαγνήτης για σκληρά φάουλ.

* Αν μη τι άλλο, το λέει η καρδούλα του!

Άσχετο: πρέπει να έκανε ρεκόρ κατοχής μπάλας πριν από επίτευξη γκολ ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Ιωνικό! Επί ένα ολόκληρο λεπτό, από το 15.35 (που έκλεψε μία μπάλα ο Αγκιμπού), έως το 16.35 (που την έστειλε στα δίκτυα ο Μασούρας), οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν 19 πάσες χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα αντίπαλος παίκτης. Επί 60 δευτερόλεπτα, χρόνος τεράστιος για ένα παιχνίδι, η μπάλα πήγαινε από παίκτη σε παίκτη του Ολυμπιακού, 19 φορές…

Παρεμπιπτόντως, στο παιχνίδι με την Άιντραχτ έγινε τελικά φετινό ρεκόρ εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη (23.050). Προηγούμενο ήταν τα 21.321 εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό. Με τον Ιωνικό τα εισιτήρια ήταν 10.835.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x