Έχει πάρει φόρα η Αρμάνι Μιλάνο που δείχνει ανίκητη μέσα στο «σπίτι» της! Οι Ιταλοί ήταν το απόλυτο αφεντικό κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους και τελικά επικράτησαν 83-76.

Δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τους γείτονές μας, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού, στη μία νίκη έμειναν οι Βάσκοι.

Πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές, με τους Τζέρελς και Λάνγκφορντ να έχουν από 16, τον Χάκετ 14, τον Μος 12 και τον Τζεντίλε 10.

Το ματς:

Η Λαμποράλ προηγήθηκε 0-2 και αυτό ήταν! Η Αρμάνι πήρε μπρος και με σερί 8-0 έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της (8-2). Η διαφορά «φλέρταρε» να ανέβει σε διψήφια επίπεδα με 16-7 και το 18-9, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να διατηρηθούν στο παιχνίδι. Και προσωρινά μείωσαν στους 3 (21-18), αλλά το σκορ στο 10’ ολοκληρώθηκε με το 26-18 υπέρ των Ιταλών.

Λάνγκφορντ, Τζεντίλε και Μος οδηγούσαν στο σκοράρισμα τους γηπεδούχους, την ώρα που οι Βάσκοι δεν είχαν απαντήσεις και λογικά το σκορ ανέβηκε στο 39-25. Η διαφορά μία έπεφτε κάτω από τους δέκα, μία ανέβαινε, οπότε αυτό ουσιαστικά ευνοούσε την Αρμάνι που συνέχισε να είναι κυρίαρχη στο παρκέ και κατάφερε να κλείσει στο +10 το ημίχρονο (48-38).

Η Λαμποράλ όχι μόνο δεν μπορούσε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά έβλεπε όλα τα ατού της Αρμάνι να σκοράρουν σχετικά εύκολα και την διαφορά να εκτοξεύεται στους 17 πόντους, 61-44, με σερί 13-6! Κάπως έτσι στο 30’ οι Ιταλοί είχαν τεράστιο προβάδισμα νίκης με το υπέρ τους 63-50.

Στα μισά της τέταρτης περιόδου, η Αρμάνι παρέμενε το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης, προηγούμενη με 71-55. Ωστόσο, φαίνεται πως οι παίκτες του Μπιάνκι χαλάρωσαν περισσότερο από όσο έπρεπε, η Λαμποράλ δεν είχε πλέον να χάσει κάτι και έπαιζε πιο ελεύθερα κι όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 38’ το ματς να γίνει ξανά ντέρμπι, με τους Ισπανούς να μειώνουν από το... πουθενά στους 5, 74-69. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν κι άλλο (80-76), ωστόσο τα σουτ δεν τους βγήκαν στο φινάλε, ενώ η Αρμάνι ήταν ψύχραιμη απ΄τη γραμμή των βολών, γράφοντας το τελικό 83-76.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 48-38, 63-50-83-76

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Οι διαιτητές του αγώνα

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»