Στα τελευταία αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως την «A Bola» και η «Equipe» φέρνει τον Πέντρο Μαρτίνς στους υποψήφιους για τον πάγκο της Νις.

Αναφορικά με το θέμα του Γιουνές Μπελχαντά είπε πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μία σοβαρή προσπάθεια για τη μεταγραφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, όμως είναι ακόμα νωρίς για να προβλέψει την έκβαση αυτής της προσπάθειας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»