Stoiximan Super League

Διαψεύδει η πλευρά Μπελχαντά στο sportfm.gr για επαφές με τον Ολυμπιακό!

Σε επικοινωνία του sportfm.gr με την πλευρά του Μπελχαντά, διαψεύδεται οποιαδήποτε επαφή με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο... ενδιαφέροντος του παίκτη στην προοπτική της Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει από τώρα για την επόμενη σεζόν, τσεκάροντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιουνές Μπελχαντά, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχουν τσεκάρει οι «ερυθρόλευκοι».

Τώρα, το όνομα του Μπελχαντά «παίζει» αρκετά δυνατά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, με τον 31χρονο να έχει λύσει το συμβόλαιό του τον Μάρτιο με τη Γαλατασαράι και να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Το sportfm.gr ήρθε σε επαφή με την πλευρά του Μπελχαντά και τους εκπροσώπους του, προσπαθώντας να μάθει τι ακριβώς «παίζει». Χωρίς να θέλουν να... ανοιχτούν αρκετά για την υπόθεση, η απάντηση ήταν πως «προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επαφή από πλευράς του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή» και ξέρουν όσα... ξέρουμε και εμείς μέσα από τα δημοσιεύματα.

Όπου υπάρχει... καπνός υπάρχει και φωτιά λέει, όμως, η παροιμία και η πλευρά του Μαροκινού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο. «Εάν έρθουν σε επαφή μαζί μας από τον Ολυμπιακό θα το συζητήσουμε» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποί του δείχνοντας πως υπάρχει θετική προδιάθεση από πλευράς Μπελχαντά για μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην Ελλάδα και στους Πειραιώτες.

Το μεγάλο «αγκάθι», πάντως, στην όλη περίπτωση φέρεται να είναι τα «θέλω» του Μπελχαντά, ο οποίος αμειβόταν με ένα ποσό μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ στην Τουρκία και στην Γαλατασαράι και θέλει να εξασφαλίσει ένα ακόμη καλό συμβόλαιο στα 31 του χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x