Μία πληροφορία από την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια Ράντονιτς, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας, οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για τον 27χρονο Σέρβο διεθνή (44 φορές) και τώρα ψάχνονται για εξτρέμ, καθώς ο μάνατζερ του Μπιέλ δουλεύει για να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Τουρκίας ή του MLS.

Όσον αφορά τον Ράντονιτς, οι πληροφορίες έρχονται από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος έγραψε: «Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Νεμάνια Ράντονιτς, ως ένας από τους στόχους για τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι επαφές έχουν γίνει, καθώς ο Ράντονιτς μπορεί να φύγει από την Τορίνο, ενώ στις αρχές του μήνα υπήρχε το ενδιαφέρον της Μόντσα και της Μαγιόρκα
».



Ακούστε τα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»